Messaurebloggen

Messaurebloggen

skivsläpp

träffpunktSkapad av Ronnie Häreskog ons, mars 26, 2008 09:38:24

Hej! Det var ett tag sedan!!!

Nu är det dags!!!!! vi kommer att gå in i studion i april och spela in en sigel CD

Tricky-Dix ska se till att vi inte glöms bort .Det ska bli riktigt kul det blir en del goa rock covers men någon egen låt ska vi klämma in också om man vill beställa skivan så gå in på www.trickydix.com eller maila mig så fixar jag det hareskog@hotmail.com där kan man även boka oss för en spelning kanske till Messureträffen!? Rock on!

Den kostar 50:- ST

Ronnie Häreskog.smiley

  • Kommentarer(4)//bbb.messaure.se/#post12

tandläkarn

träffpunktSkapad av Ronnie Häreskog ons, februari 27, 2008 15:23:16

Hejasan!

I går var en jättebra dag 0745 satte jag mig i tandläkarstolen fyld av förskräckelse jag gillar inte tandläkaren, men det kom en sköterska och hon tog kort och putsade och jag blev jätte väl omhändertagen.

Jag tänkte att det måste vara många hål för jag har inte haft hål på flera år nu.

Därefter blev det sköljning med flor,.......vänta.........och så kom äntligen tandläkaren. Så nu gällde det hon tittade och petade och suckade.....

Det här ser........jättefint ut phuuuuu vad skönt det var, du har inga hål och det är inget på gång heller sa hon. Då gårdagen var en enda dans på måln.

Det är bara dumt att det kostede 745:- få reda på att allt var bra ,men det kan man när det är ett år till nästa gång. (ska fira med en semla i dag)

Ronnie.

  • Kommentarer(1)//bbb.messaure.se/#post11

skattemyndigheten

träffpunktSkapad av Ronnie Häreskog ons, januari 30, 2008 15:47:16

Hej! har ni försökt att övertyga skattemyndugheten om att dom har fel!!!????

Det har jag gjort och det kan jag säga det går inte, jag fick beslutet i går och när jag öppnade kuväret så var det en annan persons uppgifter i det. jag blev föbannad och kontaktade tidningen så i morgon är man en kändis... har fortfarande inte hört ifrån skattemyndigheten fast jag mailade och påtalade det inträffade jaja, hoppas att det är många envetna reportrar som ringer och ställer en massa besvärliga frågor till dom. Och så undrar jag vem som fick mitt beslut?

Från till det ena till det andra , jag skrev en låt i förra veckan den heter Dont give up the good life. så ni vet om ni hör den nån gång, fast det är väl tveksamtsmiley

Men jag är nöjd med låten vi framför den när vi lirar i Tidaholm, ja nu är det dags för kaffe så jag säger adjö för i dag och på återhörande

MVH

Ronnie.

  • Kommentarer(2)//bbb.messaure.se/#post8

kul

träffpunktSkapad av Ronnie Häreskog ons, januari 16, 2008 16:19:14

Ja jag satt här och skrev men det blev nog nåt fel???allt försvann jaj vi tar det igen...

Kul att det bor någon nära, vi lirar Rock mest covers statusQ, refreshments, creedence mm, mm så de ä ba å kom om ni har lust.

Jag såg på i huvudet på Gynning i går......det var inte mycket i det! men lite roligt var det,

Jag var ute på Blocket och kollade på snöskotrar fick syn på en sno-tric 9hk det var grejer det, 1974 gick det bra att åka på en sån,

Glömmer alldrig när farsan och min bror Birger kom hem med en ny Ski-doo elan deluxe 1976 vilken skildnad!!!!!!. Och den satt jag i ett träd några veckor senare, jag klarade mig!? men skotern blev demolerad och farsan förbannad, men det gick på försäkringen så han lungnade ner sig så småningom.

Det blev skoterförbud ett tag i allafall men det var en lärpenning

Ja det var allt för idagsmiley ha det

Ronnie.

  • Kommentarer(0)//bbb.messaure.se/#post6

prat

träffpunktSkapad av Ronnie Häreskog fre, januari 11, 2008 10:05:23

Hej hopp! nu är det fredag igen och det har varit en hektisk vecka, fullt ös det började på måndag fm sen har det gått i ett.

Längtar till lunchen i dag det blir pasta i matlådan, man får ju passa på när det blir nåt över hemmifrån .... med hungriga ungar + mig så brukar det ta slut hur mycket frun än ställer i ordning, OJ nu tittar solen fram här det var ett tag sen det käns som man lever i ständigt mörker det är mörkt när man åker och mörkt när man kommer hem, men i helgen blir det lite ljus i mörkret i allafall vi ska repa in några nya låtar och alla i bandet kunde komma helt otroligt.

Vi ska spela i Tidaholm om några veckor(nevöst) så vi får väl damma av dom gamla godingarna det blir kul. Om ni är i närheten så är det på Lilla bryggeriet, nä nu är det dags att börja jobba vi hörs.

Ronnie.

  • Kommentarer(3)//bbb.messaure.se/#post5

ÖVER

träffpunktSkapad av Ronnie Häreskog tor, januari 03, 2008 10:17:02

Ja då var Julen över och snön kom en vecka försent,! nu kan det ju kvitta.

Tomten var snäll man fick ju en och annan klapp, en snaps till sillen och kalle Anka, helt perfekt

Är tillbaka på jobbet det käns riktigt bra faktiskt efter en ganska lång ledighet.

Ha en godfortsättning smiley

Ronnie.

  • Kommentarer(1)//bbb.messaure.se/#post4

rimfrost

träffpunktSkapad av Ronnie Häreskog fre, december 21, 2007 09:03:24

Halo nu funkar det..... äntligen fredag!!!!smiley och det är ingen snö men väl rimfrost i träden och det verkar som det kan bli en stämningsfull jul. kul... har leveranser av bilar hela dagen alla ska ju sin bil innan jul. Hoppas att alla fd,Messaurebor får en fin jul var än ni befinner er.

Ronnie.

  • Kommentarer(3)//bbb.messaure.se/#post3