Messaurebloggen

Messaurebloggen

skattemyndigheten

träffpunktSkapad av Ronnie Häreskog ons, januari 30, 2008 15:47:16

Hej! har ni försökt att övertyga skattemyndugheten om att dom har fel!!!????

Det har jag gjort och det kan jag säga det går inte, jag fick beslutet i går och när jag öppnade kuväret så var det en annan persons uppgifter i det. jag blev föbannad och kontaktade tidningen så i morgon är man en kändis... har fortfarande inte hört ifrån skattemyndigheten fast jag mailade och påtalade det inträffade jaja, hoppas att det är många envetna reportrar som ringer och ställer en massa besvärliga frågor till dom. Och så undrar jag vem som fick mitt beslut?

Från till det ena till det andra , jag skrev en låt i förra veckan den heter Dont give up the good life. så ni vet om ni hör den nån gång, fast det är väl tveksamtsmiley

Men jag är nöjd med låten vi framför den när vi lirar i Tidaholm, ja nu är det dags för kaffe så jag säger adjö för i dag och på återhörande

MVH

Ronnie.

  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Berit Woolley fre, februari 01, 2008 16:19:13

Kan bara hålla med av egen erfarenhet, när det gäller myndigheter m.m.
Jag har JO. anmält 2 poliser och 1 rektor. Utan några rättsliga påföljder för någon av dem.
Jag har också disciplinanmäld mitt juridiska ombud, till advokatsamfundet, ärendet gällde en anmälan av 9 olika punkter som jag var missnöjd med. Advokatsamfundet svarade att ombudet har inte brytit mot god advokatsed. Det går inte att överklaga deras beslut.
När jag läser advokatsamfundets hänvisning om vad som gäller för god advokatsed, så hade jag bevis för alla 9 punkterna i min anmälan. Jag har också pratat med Uppdrag Granskning, han sa att poliser och advokater håller varandra om ryggen och det är därför svårt för gemene man att bevisa (hävda) sin rätt.
Tänkte skapa en "bank" där man kan betygsätta advokater m.m. Så när nan behöver ett juridiskt ombud så kan man kolla, vem som är seriös och duktig.

Skapad av Berit Fredriksson fre, februari 01, 2008 13:15:45

Typiskt myndigheter enligt min erfarenhet.
Säger dom att du är en annan person, så är du väl det, för de brukar "ha rätt"
Undrar vem som då är Ronnie Häreskog?????